Ünnepi rokonlátogatás kisbabával

Karácsonyi rokonlátogatás kisbabával

Ha már az első néhány hónapon túl vagyunk, és elég nagy a baba ahhoz, hogy hozhatjuk-vihetjük kedvünkre, bátran nekivághatunk vele a nagy ünnepi rokonlátogatásnak.
Néhány dologra viszont nem árt figyelni és előre felkészülni.
Cikkünk erre ad most neked segítséget.

Pelenka

Az első és legfontosabb szempont. Legyen! De milyen?

Semmiképpen sem ajánljuk, hogy ilyenkor állj neki kísérletezni valami újjal, válaszd ilyenkor mindig a jól beváltat. Neked is kevesebb stressz, ha nem kell azon aggódni, hogy idegen helyen mi fog történni egy olyan termékkel, amit nem is ismersz.

A pelenkák általában nagyobb kiszerelésben kaphatóak, viszont helytakarékossági szempontból ezt nem célszerű magaddal cipelni. Higiéniai okokból viszont mi azt sem ajánljuk, hogy megbontott pelusokat zacskóban vidd magaddal.

Akkor mi a megoldás?

Kis kiszerelésű pelenkacsomag! Kis helyen is elfér, így rendkívül praktikus és – nem utolsó szempontból – higiénikus megoldás.

Így kedvenc pelenkád bárhová magaddal viheted, ezáltal egyszerre kényelmes és helytakarékos megoldás. Nálunk is kapható többféle pelenkából STD (standard), azaz kis kiszerelésű pelenka, válogass belőlük kedvedre! 🙂

Törlőkendő, popsikrém

A törlőkendők alapjáraton nem foglalnak sok helyet, viszont ha tömegközlekedéssel mentek, a táskákban minden centiméternyi hely számít. Erre valók az úti törlőkendők, amelyek kis kiszerelésüknek köszönhetően még akár a kabátod zsebében is kényelmesen elférnek.

Popsikrémből is tudsz választani kisebb kiszerelést, amit elég egyszer megvenned, később újra tudod tölteni kisebb utakra a nagyobb tégelyekből.

Egyéb tanácsok

Tömegközlekedés esetében fokozottan érvényes a meleg, réteges öltözet, ami természetesen nem csak a picire vonatkozik: ti is öltözködjetek így 🙂

Ha új környezetbe viszitek a babát, vigyetek magaddal valamit, ami biztonságot nyújt számára. Lehet ez akár egy kis plüss vagy kendőcske, vagy bármi, amihez jobban ragaszkodik. Így a hirtelen környezetváltozások kevésbé fogják megviselni, mert lesz ott vele egy pici plusz dolog, ami az otthon melegét idézi fel számára.

Kellemes ünnepeket kívánunk!